Vrije Noten

Componistendiner
Sun 5 May 2019 18:30 - 21:30
Sun 5 May 2019
18:30 - 21:30
  • Sun 5 May 2019
    18:30 - 21:30
    Excl. pauzedrankje
    Grote Zaal
    Past event

Program

Jorrit Tamminga Ukeleles
Andreas Kühne The Informals
Calliope Tsoupaki Song for Life and Death
Celia Swart High hours
Trevor Grahl Of Ancient Days
Kate Moore Whoever You Are Come Forth
Aart Strootman Shambling Emerge
Klas Torstensson Urban Solo 1 (delen)
Igor Silva Smart Alienation
Huib Emmer ORBIT STEP
Paul Termos Kwarts

Credits

Andreas Kühne electronics
Annelie Koning stem
Matthijs Koene panfluit
Ziv Taubenfeld basklarinet
Kluster5
Harald Austbø cello
Trevor Grahl orgel
Guus Janssen piano
Michaela Riener zang
Charlotte Riedijk zang
Trash Panda Collective
Huib Emmer elektronica performance
Heleen Hulst viool
Gerard Bouwhuis piano

Calliope Tsoupaki, Guus Janssen, Aart Strootman, Marcel Wierckx programmaredactie

Marcel Sijm regie

Op 5 mei vieren we de vrijheid, ook in het Muziekgebouw. Dit jaar vieren we dat opnieuw met een vrijheidsmaaltijd als ode aan de hedendaagse muziek. Deel samen de liefde voor muziek en geniet van eten én van bijzondere werken, uitgevoerd door topmusici en gecomponeerd door de componist waar u deze avond mee aan tafel zit. Met o.a. Calliope Tsoupaki, Componist des Vaderlands en Kate Moore, Zielsverwant van het Muziekgebouw.

Uw culinaire bijdrage is uw entreebewijs (wél vooraf aanmelden via deze link: aanmeldformulier). U neemt uw eigen drank mee. U kunt zich inschrijven voor een voor-, hoofd- of nagerecht. U deelt het meegebrachte eten en drank met uw tafelgenoten.

Met het Vrije Noten Componistendiner laten wij zien dat ongeacht het tijdsgewricht, er altijd componisten zullen zijn die nieuwe noten schrijven en luisteraars die dat waarderen. De wereld van de hedendaagse muziek is er een die wortelt in een eeuwenoude traditie, die bruist van de energie en nieuwe ideeën. Iedereen is welkom.


Goed om te weten

De Grote Zaal gaat om 18.15 uur open en het programma begint om 18.30 uur. Maakt u zich niet druk over borden, bestek en glazen, daar wordt voor gezorgd. Eten en drinken neemt u zelf mee.

Houd er rekening mee dat er ter plekke geen mogelijkheden zijn om eten op te warmen. Zorg er daarom voor dat het eten ook koud gegeten kan worden. We komen rond 20.00 uur aan het hoofdgerecht toe.

Genieten van eten én bijzondere muziek